Comfort Hotel Malmö

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 2.8/5

Beskrivning av Comfort Hotel Malmö:

Comfort Hotel Malmö

Comfort Hotel Malmö ligger nära Centralstationen i Malmö. I motsats till många andra hotell i närheten ligger det ”bakom” Centralstationen istället för i riktning mot Stortorget och centrum. Detta innebär att hotellet även ligger nära Västra Hamnen och Turning Torso.

Hotellet är nyligen renoverat och stoltserar med 293 rum och i en gammal festvåning har de byggt ett gym i en lyxig miljö. Gymmet har öppet från tidig morgon till sen kväll och är till för hotellgäster som vill hålla sig i form även på resande fot. Ett stort plus i kanten för de som tänker extra på miljön är att de erbjuder en ekologisk frukostbuffé. I restaurangen är maten också inriktad på ekologi och de kunniga kockarna erbjuder god och bra mat som är gjord på närproducerade och miljövänliga produkter. Det är även här möjligt att ta med husdjuren till Comfort Hotel som erbjuder speciella djurvänliga rum.

Comfort Hotel Malmö, 2.8 out of 5 based on 6 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter: Allergivänligt rum tillgängligt, privat parkering mot avgift, Rum/faciliteter för funktionshindrade,

Hotellet ligger i område: Centralstationen   Västra Hamnen  

Skriv Recension:

Sök hotell