Best Western Malmö Arena Hotel

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.0/5

Beskrivning av Best Western Malmö Arena Hotel:

Best Western Malmö Arena Hotel

Den som ska på en konsert eller liknande och vill bo vägg i vägg med Malmö Arena kan bo på Best Western Malmö Arena Hotel som öppnat i mars 2015. Hotellet ligger i arenaområdet och går du fyra minuter kommer du till Hyllies tågstation. Förutom Malmö Arena finns även Emporia köpcentrum och Malmömässan i det direkta närområdet.

Hotellet har fräscha rum med TV och en sitthörna där du kan surfa på ditt kostnadsfria Wi-Fi. Rummen är även utrustade med skrivbord, värdeskåp och ett badrum med badkar eller dusch. Bland fritidsfaciliteterna hittar du både ett utomhusgym och ett inomhusgym, en gemensam bastu och en utomhuspool. Hotellet kan dessutom erbjuda cykeluthyrning och säljer biljetter till aktiviteter och evenemang.

Vill du ta dig en matbit kan du göra det i hotellets restaurang och sportbar. När vädret tillåter kan du istället avnjuta din måltid på den stora innergården. Hotellet har förutom restaurangen även en skybar på 15e våningen med en fantastisk utsikt över Malmö och Köpenhamn. Här kan du äta smörrebröd och ta något gott att dricka.

Best Western Malmö Arena Hotel, 3.0 out of 5 based on 1 rating Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bar, Bastu, Gratis trådlöst internet, gym, utomhuspool,

Hotellet ligger i område: Väster  

Skriv Recension:

Sök hotell