Flyg till Malmö

Om du vill flyga till Malmö är det främst Malmö Airport som du bör sikta in dig på. Flygplatsen ligger 3 mil öster om Malmö och flyger12047767-malmo-airport du hit kan du enkelt och snabbt ta dig in till city med bil eller buss.  Exempelvis trafikerar flygbussar sträckan mellan flygplatsen och Malmö. Med hjälp utav dem kan du enkelt ta dig till och från flygplatsen och bussarna går regelbundet och dygnet runt. Resan till Malmö från flygplatsen tar ungefär 30 minuter. Hyr du bil som du vill ta från flygplatsen rekommenderar vi dig att åka till city antingen via E65 eller via väg 108. För dig som inte vill åka så långt som in till Malmös stadskärna finns hotell nära Malmö Airport.

Malmö Airport invigdes redan år 1972 och är en internationell flygplats med avgångar till många olika länder. Flygplatsen har de senaste åren blivit en väldigt viktig del i regionens infrastruktur och varje dag transporteras mängder av människor och varor till och från flygplatsen. Malmö Airport har ett stort antal avgångar året runt och detta gör det möjligt för dig som passagerare att hitta billiga flyg till Malmö. Flyger du från någon av de svenska städerna till Malmö är det antingen med SAS, Braathens Regional Airlines eller Norweigan som du har möjlighet att flyga.

Hittar du inga bra avgångar från din stad till Malmö Airport, går det minst lika bra att flyga till Kastrup i Danmark. Den danska flygplatsen ligger nämligen bara 5,5 mil från Malmö och därifrån kan du ta dig till Malmö med tåg, buss eller bil över Öresundsbron. Om du skulle vilja bo över en natt eller två i Danmark innan du beger dig till Malmö rekommenderar vi några olika hotell nära Kastrup.

 

Sök hotell