Hotell nära Jägersro

Jägersro ligger i stadsdelen Husie och huserar arenan Jägersro trav & galopp. Arenan är en av Sveriges största trav- och galoppbanor men inhyser dessutom en stor träningsanläggning för trav- och galopphästar. Idag anordnas över hundra tävlingar året om och däremellan hålls utbildningar i alla åldrar kring trav och galopp. Hotellen i området är väldigt populära så de som planerar ett besök på någon av de större eventen brukar få boka sina rum i god tid innan.

I Jägersro finns förutom arenan Jägersrotornet som är en väl synlig radio- och TV-sändare samt Malmö moské som uppfördes 1984. För de som inte är muslimer eller gillar hästar så finns Jägersro center som är Malmös femte största köpcentrum med ca 36 butiker.

 

Best Western Hotel Jägersro

Best Western Hotel Jägersro

Strax utanför Malmös stadskärna, närmare bestämt 6 kilometer, ligger Best Western Hotel Jägersro. Känner man för att ta sig in till centrum på annat sätt än med bil så stannar stadens lokalbussar utanför hotellet, vilket även flygbussarna till flygplatsen i Sturup gör. Här bor man i hemtrevliga och mysiga rum med utsikt mot hotellets trädgård,…

VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.0/5
Läs mer

Sök hotell