Scandic Triangeln

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 0.0/5

Beskrivning av Scandic Triangeln:

Scandic Triangeln

Scandic Triangeln är ett utav Malmös nyaste hotell och öppnades för två år sedan. Hotellet ligger centralt i Malmö på stans största shoppinggata och under hotellet finns köpcentrat Triangeln. På Scandic Triangeln bor du i ljusa luftkonditionerade rum med platt-tv och gratis Wi-Fi. Alla rum är även inredda med skrivbord och badrum med badkar. Rummen erbjuder en fantastisk utsikt över Malmö.

Den som är i Malmö på affärer kan boka ett utav de 18 mötes- och konferensrum som finns på hotellet. Det största konferensrummet kan ta upp till 450 personer. Här finns dessutom en stor festvåning där du kan hålla bankett och andra evenemang. Den som kommer hit med bil har ett stort garage att tillgå.

På hotellet finns även ett gym för den som vill hålla sig i form på resan. Efter ett träningspass finns möjlighet för avkoppling i bastun. Den som vill ta en bit mat kan göra det på hotellets restaurang The Lean Grill & Bar. Hotellrestaurangen är en populär mötesplats inte bara för hotellets gäster, utan även för Malmöborna. Vill du inte ta något att äta kan de kreativa bartendrarna blanda en god drink istället.

Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bastu, Ekologisk frukost, Gratis parkering, Gratis trådlöst internet, gym, Rumsservice,

Hotellet ligger i område: Triangeln  

Skriv Recension:

Sök hotell