Malmö kalendarium

November

November brukar anses vara en mörk månad men det märks inte av i Malmö med de lysande artister som uppträder på staders scener. Under hela november uppträder malmösonen Jason Timbuktu Diakté med sin show En droppe midnatt på Stora teatern – Slagthuset. Showen har fått lysande kritik

5418387-malmo-arena

och många av hans föreställningar har blivit slutsålda, men för den som är snabb finns det biljetter kvar till vissa kvällar.

Den 10 nov uppträder ThåströmMalmö Arena och vi kan nog garantera att han kommer spela nya låten Bluesen i Malmö som är en hyllningssång till staden. Trots sina stundom mörka texter vet Thåström hur man med pampig industrirock och magiska poser lyser upp en scen.

Jonathan Johansson är en annan malmöson som den 18 november uppträder på Palladium och dagen den  19 november efter får de som vurmar mer för Norrland en chans att se Ångepojkarna i Takida uppträda på KB.

December

4594588-malmo-stortorget-skane

December är julen månad och redan under november kör de Julshow med världens snabbaste Allsång på Slagthuset som de sedan även kör under december fram till jul.

Den 7 december är det Julsång med Gabriel FossAmiralen som utlovar värme och glädje till alla deltagare som de hoppas sjunger med i de välkända jultonerna.

Vill man lyssna till ljuva toner utan att behöva höra de välkända jultonerna så kan man besöka Malmö Live Konserthus den 10 december då Melissa Horn uppträder.

Den stora galan smäller av den 16 december med Brandkårens JulGala som i år gästas av Tommy Nilsson och de håller hus på Malmö Arena. Den som inte får julkänslor efter den kvällen kommer nog inte få det heller tyvärr.

Glöm inte att boka ditt hotell i tid så att du har någonstans att ta vägen i vinternatten! 

Sök hotell