Hotel Baltzar

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.5/5

Beskrivning av Hotel Baltzar:

Hotel Baltzar

Hotel Baltzar ligger i ett centralt läge vid Gustav Adolfs torg men med 5 minuters promenad till Malmös Centralstation. Stortorget och Lilla torg ligger i direkt anslutning till hotellet och här finns det gott om både butiker, restauranger och caféer att välja mellan. Huset är ett sekelskifteshus och exteriören är ståtlig och anrik medan insidan är renoverar i en smakfull modern look med antika möbler. Ett exempel på hur Malmö stad är expert på att visa gammalt möter nytt på nya unika sätt.

För den som vill uppleva fart och fläkt så är Hotel Baltzar det perfekta valet och för den som vill äta en stillsam och lugn frukost så uppskattas hotellets frukostbuffé av många. För den som vill testa Cava så har hotellet en helt unik Cavabar på första våningen, förutom den spanska mousserade drycken så bjuds det även på live jazzmusik och smått tilltugg.

Hotel Baltzar, 3.5 out of 5 based on 4 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bar, Hiss, Internet, Rumservice, Värdeskåp.,

Hotellet ligger i område: Gustav Adolfs torg  
  1. Maude

    Väldigt elegant och trevligt hotell med bra service och god frukost.

  2. Agnes

    Jag hade en väldigt trevlig helg på hotellet. Det var rent och fint rum och frukosten var väldigt god. Hotellet låg mitt i stan så det var nära att ta sig runt.

  3. Erik

    Det absolut bästa med hotellet var läget, det var nära till allt. jag och mina kompisar hade kort avstånd till alla pubar och det vart hur bra som helst. Helt ok frukost och bra rum, Internet kunde ha varit gratis men annars allt bra.

Skriv Recension:

Sök hotell