Elite Plaza Hotell Malmö

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 4.0/5

Beskrivning av Elite Plaza Hotell Malmö:

Elite Plaza Hotell Malmö

Elite Plaza Hotell Malmö ligger i hjärtat av Malmö centrum vid Gustav Adolfs torg. Det är cirka 10 minuters promenad till Centralstationen från hotellet. Läget är nära shopping och nöjen. Hotellet ligger även nära två av Malmös kända parker; Kungsparken och Slottsparken.

Med en exteriör som vittnar om en äldre och anrik byggnad från 1800-talet och ett nyrenoverat inre så får man det bästa av två världar. Hotellet renoverades 2010 och all interiör är av toppnivå. För den som vill uppleva lyx så är detta val det absolut bästa. Det magnifika hotellet erbjuder fräscha och svala rum, en relaxavdelning med både gym och bastu och speciella VIP-paket för den som önskar extra lyx på sin resa. För den som reser i affärer så finns det ett flertal konferensalternativ för er, matlagningskurs och Öl- och Whiskyprovning är bara några av dem.

Elite Plaza Hotell Malmö, 4.0 out of 5 based on 5 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter: Allergivänligt rum tillgängligt, Rum/faciliteter för funktionshindrade, VIP-faciliteter,

Hotellet ligger i område: Gustav Adolfs torg  
  1. Malin

    Hotellet var riktigt bra! Bra bemötande, bra frukost, stort plus för att man kunde göra te, kaffe eller choklad själv i rummet! Dock lite för kallt inne på rummen.

Skriv Recension:

Sök hotell