Hotel Mäster Johan

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 4.0/5

Beskrivning av Hotel Mäster Johan:

Hotel Mäster Johan

Hotel Mäster Johan ligger precis vid Lilla Torg. Det centrala läget med närhet till shoppingstråk och restauranger bjuder på mycket liv. På Lilla Torg finns gott om uteställen med uteserveringar och är perfekt att besöka på sommaren.

Här kan gästerna njuta av hotellets bastu eller träna en stund på gymmet innan de kollar vad som har hänt i världen på sin dator med hjälp av hotellets trådlösa Internetuppkoppling. I de tjusigt inredda hotellrummen finns behaglig golvvärme i alla badrum för dem som lätt blir kalla om fötterna. Varje rum har även badkar och en sittgrupp för att nämna några bekvämligheter. För törstiga gäster finns dels hotellets kaffebuffé tillgänglig dygnet runt, eller en drink i baren för dem som känner för en kallare dryck. Utbudet av restauranger och barer i området är stort, för de som känner för att uppleva mer av staden än vad hotellet kan erbjuda.

Hotel Mäster Johan, 4.0 out of 5 based on 7 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter: Bastu, Dygnsöppen reception, gym, Hiss, Rumsservice, Värdeskåp.,

Hotellet ligger i område: Lilla torg  
 1. Kristoffer

  Grymt hotell som ligger väldigt nära Lilla Torget. Bra rum och bra frukost. Har även samarbeten med flera av de bättre golfbanorna i närområdet (bl a Ljunghusen GK, Flommen GK och Bokskogen GK). Mäster Johan är ett självklart val när det blir dags att boka säsongens första golfresa.

 2. Margareta

  Väldigt trevligt hotell med underbart hjälpsam personal som hjälpte oss att komma tillrätta med allt på vår teaterresa till Malmö. God mat hade de också. Jag rekommenderar dem varmt.
  Margareta

 3. Hanna

  Trevligt hotell med bra frukost och nära stan. Blev lite extra förtjust i de frasiga lakanen.

Skriv Recension:

Sök hotell