Renaissance Malmö Hotel

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.5/5

Beskrivning av Renaissance Malmö Hotel:

Renaissance Malmö Hotel

Centralt vid Lilla Torg ligger Renaissance Malmö Hotel med Centralstationen i Malmö bara en promenad på fem minuter längre bort. För den som längtar efter att uppleva Malmö blir hotellets centrala läge en naturlig utgångspunkt för de sevärdheter och upplevelser som staden har att erbjuda. Hotellet är Malmös första femstjärniga hotell.

Hotellet som är utsett till Sveriges bästa hotell 2012 av Tripadvisor bjuder på en lyxig miljö med stil och klass. Rummen har högt till tak och är stilfullt inredda. På rummen finns också möjlighet att själv koka både kaffe och te. Frukost serveras varje morgon nere i restaurangen och äggen tillagas av kocken på beställning. För den som vill träna under sin vistelse så har hotellet fria vikter som man kan lyfta. För annan motion så är det bara att gå utanför dörren och till en av Malmös alla parker.

Renaissance Malmö Hotel, 3.5 out of 5 based on 2 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter: Dygnsöppen reception, Internet, Värdeskåp.,

Hotellet ligger i område: Lilla torg  
  1. Kajsa

    Riktigt lyxigt hotell precis i centrala Malmö. Lyxig frukost och god frukost! Den var nog det bästa med hela resan, ett bra hotell helt enkelt. Allt var tip top förutom att det drogs lite avgifter i förväg, dessa sattes dock in igen efteråt men hade velat haft en förvarning.

Skriv Recension:

Sök hotell