Scandic Kramer

Boka hotell
VN:F [1.9.20_1166]
Betyg: 3.8/5

Beskrivning av Scandic Kramer:

Scandic Kramer

Scandic Kramer är ett av Malmös mest anrika hotell, byggnaden upprättades på 1800-talet och ligger centralt i Malmös stadskärna. Hotellet är inrett med en klassisk stil för att bevara den historia som finns i byggnaden. För den som vill kombinera klassiskt med nytt så är Kramer det perfekta valet då det ligger i direkt anslutning till shoppingstråk och restauranger. Hotellet ligger i gångavstånd till både Lilla Torg och Stortorget som båda bjuder på en blandning mellan moderna och historiska sevärdheter.

Eftersom hotellet ligger centralt så är det korta avstånd till det mesta, för den som reser hit med flyg så ligger Sturups flygplats endast en halvtimme ifrån hotellet.

På Hotell Scandic Kramer kan den träningsinriktade utnyttja hotellets gym, bastu och solarium som finns att tillgå för hotellgästerna. För den mer avslappnade personen finns där både restaurang och bar att umgås i istället.

Scandic Kramer, 3.8 out of 5 based on 4 ratings Boka hotell
Hotellets faciliteter: Dygnsöppen reception, Hiss, Rumsservice,

Hotellet ligger i område: Centralstationen   Stortorget  
  1. Lena

    Riktigt lyxigt och trevligt hotell med bra roomservice och god mat i restaurangen. Vårt kylskåp i rummet krånglade men då fick vi byta till ett nytt och bättre rum, det gillade vi! Tummen upp!

  2. Solveig

    Mycket trevligt och mitt i stan, nära till allt. Jag kan ge mina varmaste rekommendationer och stort tack till de trevliga städerskorna, de får alldeles för lite uppmärksamhet för att de gör. Stort tack!

Skriv Recension:

Sök hotell